loading

Marco McCullough vs Viorel Simion, 11 octombrie, Belfast


Viorel Simion, va avea o şansă de a reveni în boxul internaţional, de această dată la categoria Super Featherweight. El va boxa pentru titlul IBF European la această categorie cu boxerul nord-irlandez Marco McCullough (vezi palmares). Va fi o încleştare dificilă pentru sportivul nostru, luând în considerare faptul că va boxa pe terenul adversarului, dar avem încredere că Viorel va da totul în ring pentru a obţine victoria.

Conferinta de presa

La 37 de ani, Viorel Simion (vezi palmares) păşeşte din nou pe drumul care poate să-l ducă spre titlul mondial. Promotorul său, Sorin Florea, prin King Promotion, i-a netezit calea prin perfectarea unui meci intermediar, cel de la Belfast, din 11 octombrie. „Viorel întâlneşte un adversar puternic, dar poate să-l învingă. Experienţa e de partea lui. În plus, nu are voie să facă paşi greşiţi, pentru că dacă va câştiga anul viitor ar putea avea şansa de a boxa pentru titlul mondial”, a declarat Sorin Florea.
Pentru Viorel Simion urmează o perioadă strictă de pregătire, în care i se vor asigura toate condiţiile pentru a fi în cea mai bună formă la meciul de pe 11 octombrie. „Am încredere în Viorel, investim în continuare în el. Îi vom aduce trei sparring-partneri de top, câte unul pe săptămână. Sunt cheltuieli considerabile, pentru că vorbim de boxeri cu cotă, care se află de asemenea pe un drum bun spre titlul mondial. De pildă, John Carter are 11 victorii şi nicio înfrângere, fiind campionul Spaniei”, mai spune Sorin Florea.

EvenimenteStiri

Marco McCulloughViorel Simion