loading

Despre

King Promotion

_

King Promotion este cea mai mare companie de promovare a boxului profesionist din Romania care-l are ca Presedinte pe omul de afaceri Sorin Florea, mare iubitor al nobilei arte. De mai bine de 10 ani de zile King Promotion a organizat si finantat seria de gale INVINCIBILII in care au evoluat cei  mai buni boxeri profesionisti romani (Lucian Bute, Adrian Diaconu, Jo JoDan, Viorel Simion, Bogdan Dinu, Lucian Bot ) care au avut ca adversari pugilisti  valorosi de peste hotare.

 

Mii si mii de spectatori s-au bucurat in orase ca Bucuresti, Constanta, Piatra-Neamt, Ploiesti, Craiova de gale deosebit de spectaculoase organizate de King Promotion, companie care-si propune ca si pe viitor sa sprijine dezvoltarea boxului profesionist in Romania.

 

Boxul nu mai este o simplă luptă în care doi adversari îşi demonstrează forţa, ci s-a metamorfozat de-a lungul timpului într-o autentică artă care implică o condiţie fizică de invidiat, rapiditate în execuţia mişcărilor, dar şi foarte mult curaj, determinare şi inteligenţă tactică. În ultimii ani boxul, dar şi artele marţiale au câştigat teren reuşind să suscite interesul românilor prin succesul impresionant al sportivilor noştri. Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute şi Adrian Diaconu au repurtat victorii impresionante, au câștigat titluri importante pentru România şi au făcut din meciurile disputate adevărate spectacole pugilistice.

King Promotion şi promoterul Sorin Florea îşi propun să ofere posibilitatea pugiliştilor profesionişti români să-şi desfăşoare activitatea în România şi să obţină performanţe deosebite fără a fi nevoiţi să plece şi să se antreneze în alte ţări cu antrenori străini. Printr-o serie de gale organizate în Bucureşti, dar şi în alte oraşe ale ţării, King Promotion încearcă să implementeze modelul galelor de box de peste ocean.

Va asteptam alaturi de baietii nostri!

Sportivii King Promotion

_
SPORTIV

Bogdan Dinu

SPORTIV

Viorel Simion

SPORTIV

Cezar Juratoni

SPORTIV

Daniel Buciuc